Vinen kommer fra Vento og er meget kendt vin i området. Vinen er tør med en gylden farve. Velegnet til grillet fisk og lyst kød.
Vinen kommer fra Vento og er meget kendt vin i området. Vinen er tør med en gylden farve. Velegnet til grillet fisk og lyst kød.
Fra Veneto-området kommer denne delikate vin. Den er behagelig tør og passer til pastaretter og kalvekød.
Barbera menes at stamme fra Monferratos bakker i det centrale Piemonte, Italien, hvor den har været kendt fra det trettende århundrede.
Vinen er kendt for sin dybrøde farve, fyldige krop, lave garvesyreindhold og høje syreindhold.
Den er særdeles velegnet til let mad, pizze og pastaretter.
I det 19. og 20. århundrede bragte italienske indvandrere Barbera til Amerika, hvorefter vinstokkene blandt andet blev dyrket i Californien og Argentina.
Kommer fra Toscaba Chianti-området. Rubinrød farve, fyldig i smag med frugtagtig bouquet. Velegenet til pasta- og kødretter.
Fra Sicilien-området kommer denne delikate vin. Den er behagelig tør og passer til pastaretter og kalvekød.
Udpræget bouquet af kirsebær. Varm og fyldig frugt, stor dybde. Velegnet til krydrede og fyldige retter.
Fra Gardasø-området kommer denne delikate vin. Den er behagelig tør.
Tør og alligevel med en karakteristisk aromatisk karakter. Frisk og umiddelbar stilfuld.
Vinens kommer fra Sicilien-området. Vinen er rigtig tør med en gylden farve. Velegnet til grillet fisk og lyst kød.
Kommer fra nord Italien. Sart og lidt tør i smagen. Velegnet til fisk og lyst kød samt forretter.
Dejlig vin dyrket syd for Gardasøen. Frisk, aromatisk med toner af blomster. Flot til skaldyr, grønsager og lette fiskeretter.
Vinen kommer fra Toscana. Førsteklasses vin. Dejlig stærk med krop og sjæl. Velegnet til rødt kød og vildt.
Vinens konge. Den kommer fra Piemonte “Langhe”-området. Ret kraftig vin. Vinen er blød med en behagelig fyldig bouquet. Velegnet til vildt og rødt kød.
Denne vin kommer fra Gardasø-området. Vinen er tør og fyldig. Velegnet til rødt kød og vildt.