Forretter
Carpaccio af okse med rucola ,parmesan flager og oliven olie.
Hovedretter
Kalvefilet med parmaskinke ,salvie i hvidvin sauce og dagens garniture.
Dessert
Tiramisu.
Ved enhver festlig lejlighed såsom fødselsdag, sommerfest, firmafest, jubilæum, bryllup, barnedåb, konfirmation, eller bare en god fest, er der brug for lækker og velsmagende mad. Derfor er Ristorante Nino e Franco klar til at gøre jeres fest til noget helt særligt – med et udsøgt kolonarisk indspark som altid gør gæsterne i godt humør.
Vi har gjort det nemt for jer hos Ristorante Nino e Franco, for vi mener at det som kendetegner en god fest er lækker og uforglemmelig mad.
I skal blot vælge om I ønsker 2 eller 3 retter, det vil sige om I fx ønsker at få en menu bestående af 1 forret og 1 hovedret eller 1 hovedret og 1 dessert eller om I ønsker en menu bestående af alle 3 dele.