Hvidløgsbrød test
Hvidløgsbrød test
Mozzarella med olivenolie, basilikum, oregano og tomat
Kalvekød i skiver med tundressing
Fiskesuppe med kinarejer, blæksprutter og hjertemuslinger samt chili og hvidløg
Råmarineret oksemørbrad med parmesanstykker i trøffelolie
Muslinger med cherrytomater, hvidløg og hvidvin.
Blandede italienske forretter
Oksebouillon med æg og parmasanost
Tomatsuppe
Med aubergine, hvidløg og chili.
Pasta med oksemørbrad i sennepsflødesovs
Båndspaghetti med østershatte, parmaskinke og trøffel
3 slags pasta med 3 slags sauce
Spaghetti med rejer, jomfruhummer, kinarejer og muslinger (tilberedningstiden er 20 min.)
Pastaruller fyldt med ricottaost og spinat
Fyldt ravioli med Karl Johan svampe, smør, salvie og parmesanost
Tomat og mozzarellaost
Tomat, ost, champignon og skinke
Ost, gorgonzola, salami, radicchio
Tomat, mozzarella, belpaese, emmenthaler og gorgonzola
Tomat, ost og skinke
Tomat, ost, champignon og friske grøntsager
Tomat, ost, skinke, champignon, salami og artiskok
Tomat, ost, gorgonzola, parmaskinke og rucolasalat
Tomat, ost, oksekødskiver, rucolasalat og parmesanflager
Ost, kartoffel, bacon og rosmarin
Ost, skinke, rucola, parmaskinke og parmesanflager (indbagt pizza)
Grillet lammekrone med hvidløg og rosmarin.
Kalvefilet med med Karl Johan svampe
Kalvefilet med parmaskinke, salvie og hvidvinssauce
Grillet entrecote
Medallion af oksemørbrad med champignon og cognac i gorgonzolasauce
Oksemørbrad i trøffelsauce
Skiver af oksemørbrad med rucola, parmesanflager, olivenolie og balsamicoeddike
Mix grillet entrecote, oksemørbrad og kalvefilet
Spørg tjeneren
Mixed ost
Blandet salat
Tomatsalat med feta og hvidløg
Trøffelmarineret salat
Gorgonzola
Parmigiano
Vinen kommer fra Vento og er meget kendt vin i området. Vinen er tør med en gylden farve. Velegnet til grillet fisk og lyst kød.
Fra Veneto-området kommer denne delikate vin. Den er behagelig tør og passer til pastaretter og kalvekød.
Barbera menes at stamme fra Monferratos bakker i det centrale Piemonte, Italien, hvor den har været kendt fra det trettende århundrede.
Vinen er kendt for sin dybrøde farve, fyldige krop, lave garvesyreindhold og høje syreindhold.
Den er særdeles velegnet til let mad, pizze og pastaretter.
I det 19. og 20. århundrede bragte italienske indvandrere Barbera til Amerika, hvorefter vinstokkene blandt andet blev dyrket i Californien og Argentina.
Kommer fra Toscaba Chianti-området. Rubinrød farve, fyldig i smag med frugtagtig bouquet. Velegenet til pasta- og kødretter.
Fra Sicilien-området kommer denne delikate vin. Den er behagelig tør og passer til pastaretter og kalvekød.
Udpræget bouquet af kirsebær. Varm og fyldig frugt, stor dybde. Velegnet til krydrede og fyldige retter.
Fra Gardasø-området kommer denne delikate vin. Den er behagelig tør.
Tør og alligevel med en karakteristisk aromatisk karakter. Frisk og umiddelbar stilfuld.
Vinens kommer fra Sicilien-området. Vinen er rigtig tør med en gylden farve. Velegnet til grillet fisk og lyst kød.
Kommer fra nord Italien. Sart og lidt tør i smagen. Velegnet til fisk og lyst kød samt forretter.
Dejlig vin dyrket syd for Gardasøen. Frisk, aromatisk med toner af blomster. Flot til skaldyr, grønsager og lette fiskeretter.
Vinen kommer fra Toscana. Førsteklasses vin. Dejlig stærk med krop og sjæl. Velegnet til rødt kød og vildt.
Vinens konge. Den kommer fra Piemonte “Langhe”-området. Ret kraftig vin. Vinen er blød med en behagelig fyldig bouquet. Velegnet til vildt og rødt kød.
Denne vin kommer fra Gardasø-området. Vinen er tør og fyldig. Velegnet til rødt kød og vildt.