Hvidløgsbrød test
Hvidløgsbrød test
Mozzarella med olivenolie, basilikum, oregano og tomat
Kalvekød i skiver med tundressing
Fiskesuppe med kinarejer, blæksprutter og hjertemuslinger samt chili og hvidløg
Råmarineret oksemørbrad med parmesanstykker i trøffelolie
Marineret laks med sauce verde
Blandede italienske forretter
Muslinger med cherrytomater, hvidløg og hvidvin
Oksebouillon med æg og parmasanost
Tomatsuppe
Gnocchi med gorgonzolasauce
Pasta med oksemørbrad i sennepsflødesovs
Båndspaghetti med østershatte, parmaskinke og trøffel
3 slags pasta med 3 slags sauce
Spaghetti med rejer, jomfruhummer, kinarejer og muslinger (tilberedningstiden er 20 min.)
Pastaruller fyldt med ricottaost og spinat
Fyldt ravioli med Karl Johan svampe, smør, salvie og parmesanost
Tomat og mozzarellaost
Tomat, ost, champignon og skinke
Laks og pesto
Tomat, mozzarella, belpaese, emmenthaler og gorgonzola
Tomat, ost og skinke
Tomat, ost, champignon og friske grøntsager
Tomat, ost, skinke, champignon, salami og artiskok
Tomat, ost, gorgonzola, parmaskinke og rucolasalat
Tomat, ost, oksekødskiver, rucolasalat og parmesanflager
Ost, kartoffel, bacon og rosmarin
Ost, skinke, rucola, parmaskinke og parmesanflager (indbagt pizza)
Lammemørbrad med hvidløg og rosmarin i sauce ”Dello Chef” (Tilberedningstid 20 min.)
Kalvefilet med med Karl Johan svampe
Kalvefilet med parmaskinke, salvie og hvidvinssauce
Grillet entrecote
Medallion af oksemørbrad med champignon og cognac i gorgonzolasauce
Oksemørbrad i trøffelsauce
Skiver af oksemørbrad med rucola, parmesanflager, olivenolie og balsamicoeddike
Mix grillet entrecote, oksemørbrad og kalvefilet
Spørg tjeneren
Mixed ost
Blandet salat
Tomatsalat med feta og hvidløg
Trøffelmarineret salat
Gorgonzola
Parmigiano